Wil jij een tatoeage, maar heb je nog geen idee hoe hij eruit moet zien? Dan heeft Rihanna misschien wel de oplossing voor je. De popster heeft samen met de Amerikaanse design ontwerper Jacquie Aiche een reeks tatoeages ontwikkeld.

"De tatoeages ontwerpen was echt een samenwerkingsproces tussen Rihanna en mijzelf", vertelt Jacquie. "We vinden dat je dat ook duidelijk terugziet in de uiteindelijke designs."

Volgens de ontwerpster weerspiegelen de designs hun persoonlijkheden en zijn ze prima voor festivals: "Er zijn gothic tatoeages, maar die hebben we gemixt met veel elegantere stukken om ze samen te voegen op een manier zoals we onze juwelen maken."

"Het proces was zo leuk dat we besloten om nog een andere serie te maken. Iets wat softer en meer sexy is, met wat onverwachte inspiratie."

Afwasbaar

Wel een ontwerp van RiRi op je lichaam, maar niet permanent? Goed nieuws! De tatoeages zijn namelijk gewoon plakplaatjes die afwasbaar zijn.

Interesse? Ze komen in twee kleuren, zwart en glow-in-the-dark metallic gold, en zijn te koop voor 27 dollar via internet.