Rihanna zou opnieuw de studio zijn ingedoken, omdat haar nieuwe tracks niet goed worden ontvangen. Dat vertelt een ingewijde aan de Amerikaanse site Page Six. Aan het begin van het jaar ging de zangeres nog goed in de hitlijsten met 'FourFiveSeconds', maar de tracks die daarna kwamen vielen blijkbaar wat tegen.

'FourFiveSeconds', de samenwerking met Paul McCartney en Kanye West, en ook de tracks 'Bitch Better Have My Money' en 'American Oxygen' hadden allemaal moeten komen op het nieuwe album #R8, dat volgens de bron deze lente in de schappen had moeten liggen. Maar vanwege het tegenvallende succes, zou ze toch gaan kiezen voor andere nummers.

Rihanna wilde juist wat anders doen op dit album, omdat ze naar eigen zeggen geen zin meer had om de rest van haar leven dezelfde tracks te moeten zingen. "Ze bracht de tracks uit, omdat ze er echt in geloofde", vertelt de bron. "Ze vond dat het nodig was deze tracks uit te brengen voor haar fans."

Maar we moeten alsnog geen nieuwe 'Diamonds' verwachten op het nieuwe album, ze blijft experimenteren. "Ze is nooit niet in de studio", gaat de ingewijde verder. "Ze gaat er niet opnieuw in. Ze is nooit gestopt."

Foto: EPA