Een klein inschattingsfoutje vanaf de kant van Rihanna, ze is namelijk nog niet klaar voor het begin van haar ANTI World Tour! De tour die eigenlijk op 26 februari zou beginnen in San Diego is uitgesteld naar 12 maart. Hierdoor is de eer van de kick off van RiRi's world tour aan de Amerikaanse stad Jacksonville.

Helaas hebben de wijzigingen in het tourschema ook effect op het concert van de 'Work'-zangeres in de Amsterdam ArenA. Dit concert is niet meer op 11 juni maar is verplaatst naar 17 juni. Ben jij één van de gelukkige met kaartjes? No worries, je kaartjes zijn 17 juni ook gewoon geldig!

De reden voor het uitstellen van de ANTI World Tour gooit het management van Rihanna op "onvoorziene veranderingen in het tourschema". Zou Rihanna misschien nog niet alle danspasje uit haar hoofd kennen?

Q-live tickets World Tour

En het optreden van Rihanna tijdens de Q-live tickets World Tour dan? Die gaat gelukkig gewoon door op de geplande 22 maart. En daar kan jij bij zijn! Net zoals bij Adele in Londen, Justin Bieber in Las Vegas en Coldplay in Buenos Aires trouwens. Hoe? Dat leggen we je hier allemaal uit.