Altijd al eens in een clip van Rihanna mee willen spelen? Een simpele selfie op Instagram kan die droom al laten uitkomen. Dat blijkt ook uit het prachtige verhaal van de 25-jarige Sanam uit Seattle.

Drie maanden geleden ontving ze plotseling een melding dat Rihanna haar was gaan volgen op Instagram. "Hey, ik heb een idee dat ik met je wil delen. Ik vind je zo fucking buitengewoon. Laat maar weten of je interesse hebt", stond in het privébericht dat ze de volgende ochtend kreeg.

Van het een kwam het ander en slechts twee dagen later werd Sanam naar Los Angeles gevlogen voor de opnames van de videoclip van 'Bitch Better Have My Money', die vorige week werd uitgebracht.

Ontdekt via Instagram

Sanam werkt in een plantenwinkel en had nul ervaring met acteren. Eenmaal op de set kon ze eindelijk aan Rihanna vragen waarom de popster precies bij haar was uitgekomen.

Het antwoord bleek verrassend: "Ze zei: 'Ik zag je op mijn ontdek-pagina'. Ze had een foto van mij gezien waar ik mijn nath en tika droeg." De Indiase sieraden maakten zo'n indruk op RiRi dat ze Sanam meteen contacteerde.

"Ze is zo fucking echt en down-to-earth, wat echt enorm cliché is om over een beroemdheid te zeggen. Maar ze is het echt", zegt Sanam nog over de ontmoeting met de 'FourFiveSeconds'-ster.

Lees het hele interview met Sanam hier op de site van Vice.


when u have to flex on all the Whitegirls wearing bad henna and bindis 1 time

Een foto die door trustmedaddy is geplaatst opWhen u all wondering where the money at #bbhmm #bts

Een foto die door trustmedaddy is geplaatst op