Rita Ora is wel van het bijgeloof. Zo vertelde de 'I Will Never Let You Down'-zangeres bij ons op het Q-dakterras dat ze zich voor elk optreden volledig onder sprayt met parfum om alvast in de stemming te komen, maar ook haar slaapkamerrituelen zijn vrij bijzonder te noemen. Dat biecht de zangeres op bij een interview met website Style.com.

Zo ligt Rita altijd zo dicht mogelijk bij de deur voor het geval dat de zangeres ineens moet wegrennen in het midden van de nacht, je weet het maar nooit natuurlijk. Daarnaast reizen de volgende voorwerpen ten alle tijde mee van hotelkamer naar hotelkamer. Een zijde lavendelkussen, een kaars, een dekentje en tot slot een flesje rozenolie om haar huid lekker vochtig te houden.

En wanneer Rita Ora eindelijk wegdrijft naar dromenland, dan gebeuren er ook nog eens de raarste dingen. Zo vertelt de 'How We Do'-zangeres over de laatste droom die ze heeft gehad.

"Waar het op neer komt is dat de Koninklijke familie, iedereen behalve Prince William, op vakantie ging. Ik was opeens dikke vrienden met de kroonprins, die ik in het echt nog nooit heb ontmoet. Hij kwam me vervolgens ophalen in een pikzwarte Porsche om eens lekker te feesten, zijn familie was immers toch op vakantie."

Vorige week was de Rita Ora te gast bij ons op het Q-dakterras om haar hit 'I Will Never Let You Down' te zingen, bekijk de beelden hierboven!