Acteur Zac Efron ontving gisteravond tijdens de MTV Movie Awards de prijs voor de beste shirtloze performance. En die award werd niet zomaar in ontvangst genomen. Rita Ora, die de prijs mocht uitreiken, trok Zac het shirt van het lijf.

Eerder had de acteur via Twitter beloofd dat wanneer hij deze award zou winnen hij hem zonder shirt in ontvangst zou nemen. Dat was hij even vergeten, maar gelukkig was daar de 'How We Do'-zangeres om hem een handje te helpen.

MTV Movie Awards

De film The Hunger Games: Catching Fire bleek de grote winnaar tijdens de MTV Awards. De film won onder andere de prijs voor beste film, beste acteur en beste actrice.

Het beste gevecht staat op naam van Orlando Bloom en Evangeline Lilly voor hun gevecht in The Hobbit. De beste kus ging naar de triozoen uit We're The Millers en Jonah Hill werd tot beste komiek benoemd voor zijn rol in The Wolf Of Wall Street.

De award voor het beste #WTF-moment gaat ook naar The Wolf Of Wall Street voor de drugstrip van hoofdrolspeler Leonardo DiCaprio.