The Graham Norton Show, één van de bekendste Britse talkshows, is dit weekend weer van start gegaan en had een goed gevulde bank om het nieuwe seizoen mee te starten.

Acteur Daniel Radcliffe, Anna Kendrick, Justin Timberlake én Robbie Williams schoven namelijk aan. En met name die laatste maakte een spraakmakende indruk.

Graham, de host van de show, vroeg Robbie namelijk wat het meest aparte was wat een fan hem ooit gegeven had. Over het antwoord hoefde Robbie niet lang na te denken: "Herpes".

Maar dat was niet het enige bizarre verhaal wat Robbie te vertellen had over zijn fans! Zo heeft ooit een keer een schoonmaakster in een kasteel, wat hij huurde, hem 's ochtends wat 'handenarbeid' aangeboden. Een aanbod waar de zanger toentertijd graag op in ging.

Achteraf bleek dit kasteel alleen geen schoonmaaksters te hebben en besefte Robbie zich dat dit een fan was die zich er voordeed als één. Meer details over dit bijzondere verhaal? Check dan vooral het hele interview hieronder (vanaf 31:00 min):


En ook nog muzi
kaal nieuws uit het interview, Robbie gaat namelijk weer touren! In november komt zijn nieuwe album uit en dit gaat in 2017 gepaard met een tour. De data voor deze tour zullen later nog bekend worden gemaakt.