Ja je leest het goed, Robbie Williams hoeft niet langer een popster te zijn. Dat vertelt hij zelf in een grappende vlog die de 'The Days'-zanger op Youtube heeft geplaatst. Robbie is zo'n fan van Duitsland dat hij er het liefst blijft wonen en direct op zoek gaat naar een "echte" baan.

"Ik raak een beetje verveeld van dat popster/rockster gedoe. Ik ben erg gelukkig en dankbaar. Ik heb een geweldige carrière gehad, maar ik wil wat anders gaan doen. Ik wil een "baan baan"." Maar wat voor baan hij uiteindelijk gaat uitvoeren is nog maar de vraag.

Voor een carrière als profvoetballer vindt de zanger zichzelf te oud, voor een carrière in de modewereld vindt hij zichzelf te dik. Daarom heeft hij besloten maar iets met auto's te willen doen. Weet jij nog een leuk baantje voor Robbie Williams?

Update:

Met een bereik als dat van Robbie Williams kom je natuurlijk zo aan een baan. Zo werd er massaal ingespeeld op het verzoek van de popster door bedrijven als IKEA en Borussia Dortmund. Maar Mercedes Benz heeft beloofd om Robbie de titel van Social Media Manager te geven, inclusief een (zeer) mooie auto van de zaak.