Dua Lipa staat op dit moment op nummer 3 in de Top 40. 'Cold Heart' maakte ze niet alleen, maar samen met niemand minder dan Elton John. De megahit was geen geplande samenwerking, maar bleek wél een gigantische hit.

'Cold Heart'

Het had niet veel gescheeld of de track 'Cold Heart' was er nooit gekomen. Elton John vertelde namelijk onlangs dat de samenwerking niet gepland stond, maar hij door de lockdown meer telefoontjes pleegde dan ooit. Over een samenwerking met Dua Lipa had hij nog niet eerder nagedacht, maar daar kwam verandering in nadat hij de 'Dont Start Now'-zangeres had ontmoet bij een Oscars-feest. Daar werden de artiesten vrienden en ontstond deze samenwerking. Elton John en Dua Lipa staat op dit moment al 13 weken in de Top 40.


Ed Sheeran

Elton John is mogelijk alweer onderweg naar zijn volgende hit en daarvoor heeft hij de hulp ingeschakeld van hitmachine Ed Sheeran. Waar de 'Bad Habits'-zanger eerst twijfelde of dit jaar een goed moment was, heeft hij uiteindelijk toch ja gezegd, blijkt uit onderstaande video die Sheeran deze week plaatste. De track 'Merry Christmas' is vanaf deze vrijdag te horen.

Beeld: BrunoPress