Een trend die is blijven plakken: Artiesten die gaan acteren! Nicki Minaj en Olly Murs hebben al laten weten dat ze zich willen aansluiten bij de club, maar andersom kan het natuurlijk ook. Hier een paar acteurs die zijn gaan zingen! Wat vinden we ervan?

Jennifer Lopez
Succesverhaal!Je zou het zo vergeten, maar Jennifer Lopez was toch écht eerst actrice voordat ze doorbrak met haar muziek. Ze zat onder andere in horrorfilm Anaconda en speelde naast George Clooney in Out Of Sight. In 1999 kwam JLo met haar debuutsingle “If You Had My Love”.

Lindsay Lohan
Van jongs of aan stond LiLo al voor de camera. Op haar tiende zat ze al in een soap en een jaar daarna kreeg ze de hoofdrol in The Parent Trap. Lindsay brak pas echt door met Mean Girls in 2004, niet lang daarna ging het mis met de kindster. Als tiener kreeg ze namelijk al problemen met roem, geruchten en paparazzi.
Ze zong twee albums vol en haar debuutsingle was “Rumors”.

Hilary Duff
Over tieneractrices gesproken! Hilary Duff laat even zien hoe het moet. Als finale van de populaire jongeren sitcom Lizzie McGuire kwam in 2003 The Lizzie McGuire Movie uit. Hilary zong de titelsong en ging rustig verder met het maken van haar drie platina albums.
En dat allemaal zonder strafblad!

Kevin Bacon
Even terug in de tijd. Vorig jaar is er nog een remake van gemaakt, maar de originele Footloose film werd uitgebracht in 1984. Met Kevin Bacon in de hoofdrol! Naast zijn lange filmcarrière is Kevin met zijn broer The Bacon Brothers begonnen. Samen hebben ze zes albums uitgebracht.

Jamie Foxx
Nog zo’n acteur die het slim heeft aangepakt! Jamie heeft zowel een Oscar als een Grammy Award in z’n zak zitten. Hij knalt van het scherm af met onder andere Django Unchained, Ray en Valentine’s Day, én bestormde de hitlijsten. Jamie deed het goed met “Gold Digger” samen met Kanye West en kwam ook hoog met “Blame It (On The Alcohol)” met T-Pain. Hij heeft in totaal vier albums uitgebracht.

Ryan Gosling
Dead Man’s Bones, geen aflevering van Crime Scene Investigation, maar de band van Ryan Gosling! Samen met acteur Zach Shields begon hij de band en de twee brachten in 2009 hun debuutalbum uit. Afgezien van verontrustende songtitels als “Where You Sleep”, “My Body Is A Zombie For You” en “Werewolf Heart”, klinkt het allemaal nog best. Wat jullie?

Scarlett Johansson
Avengers-actrice Scarlett Johansson moet gedacht hebben: wat zij kunnen, kan ik ook.

In 2008 bracht ze het cover album “Anywhere I Lay My Head” uit en een jaar later het album “Break Up”. Jammer voor Scarlett is er niet geweldig geregeerd op de albums, al doet ze het nu een heel stuk beter!
De blondine werd naast Adele genomineerd voor een Academy Award in de categorie Best Original Song. Het ging om de track ‘Before My Time’, titelsong van de documentaire Chasing Ice. Adele ging er met de Oscar vandoor, maar Scarlett geeft niet op.

Op het moment is ze bezig met het vormen van een meidengroep met haar vriendinnen. De dames gaan The One and Only Singles heten. We zijn benieuwd!