Behalve hits scoren, zoals ze momenteel doet met 'It Ain't Me', heeft Selena Gomez nog andere talenten.

Zoals series produceren! Sind 31 maart is namelijk de serie 13 Reasons Why te bekijken op Netflix, en als je de credits van deze serie checkt staat daar achter uitvoerende producent: Selena Gomez.

De serie gaat over de tiener Hannah Baker de besluit zelfmoord te plegen. Maar voordat ze dit doe laat ze 13 tapes achter met daarop haar verhaal, gericht aan de 13 mensen die tot haar zelfmoord geleid hebben. Een heftige serie dus!

Statement

Met deze serie wil Selena aangeven hoe belangrijk het is dat er over onderwerpen als zelfmoord en pesten gepraat wordt. Een onderwerp wat Selena nauw aan het hart gaat, zelf heeft zij onlangs ook nog te maken gehad met depressies als gevolg van haar ziekte Lupus.

Om dat standpunt extra kracht bij te zetten heeft de zangeres samen met een aantal van de cast-leden een speciale tatoeage laten zetten:


Het is een tatoeage van het puntkomma-leesteken. Dit teken, in het engels semicolon, is het symbool van Project Semicolon. Deze groepering maakt zich hard voor mensen die worstelen met depressies, zelfmoord-gedachten, verslavingen en zelfverwondingen.