Zoals je ongetwijfeld weet is de samenwerking tussen Justin Bieber en Skrillex niet geëindigd bij de track 'Where Are Ü Now', de DJ heeft namelijk meerdere nummers van Justins nieuwe album Purpose geproduceerd. Skrillex vertelt hoe de Canadese zanger hem bleef inspireren.

"Als je iets hoort dat je muzikaal inspireert dan wil je daar deel van uitmaken. Ik kreeg een paar goed geschreven nummers te horen waar ze me voor vroegen, vanuit dit gegeven schreven we samen weer nieuwe nummers. Het was een kans om dingen te proberen die ik nog nooit had gedaan en we hebben er uiteindelijk iets unieks van weten te maken."

Skrillex omschrijft Purpose ook wel als het album waar Justin Bieber volwassen mee wordt. "Het album laat zo goed zien wie hij op dit moment is. Nog steeds een popster die popmuziek maar, maar tegelijkertijd is alles waar hij aan werkt oprecht. Ik zeg niet dat hij voorheen niet eerlijk was, maar wanneer je naar zijn teksten luistert merk je dat hij volwassen aan het worden is."

De DJ werkte onder meer mee aan tracks als 'I'll Show You', 'The Feeling' en 'Sorry'.

Zijn favoriete nummer waar hij aan heeft meegewerkt is 'Children', vooral omdat het ook een belangrijke boodschap met zich meedraagt, wat laat zien dat Justin doorkrijgt dat hij een rolmodel voor een bepaalde generatie is.