Gisteren werden in Las Vegas de Billboard Music Awards uitgereikt, en Justin Timberlake kwam als grote winnaar uit de verf. De zanger won 7 van de 11 awards waarvoor hij genomineerd was, waaronder die van Top Artist en Top Album.

Imagine Dragons won in totaal vijf awards waaronder die van Top Rock Album en Top Rock Artist. Lorde won de awards voor Top New Artist en Top Rock Song. Maar ook Katy Perry, Robin Thicke, Miley Cyrus en Eminem vielen in de prijzen.

Hologram

Verder was er nog een bijzonder moment tijdens de Billboard Music Awards, er was namelijk een 'live' optreden van niemand minder dan Michael Jackson. Door middel van een hologram werd er een eerbetoon gebracht aan de overleden zanger. Bekijk de beelden hierboven!

Jennifer Lopez

Zangeres Jennifer Lopez werd door haar collega's in het zonnetje gezet. J-Lo ontving de Icon Award en werd overladen met lieve woorden van onder meer Rihanna en Taylor Swift.

Smeekbede

'Blurred Lines'-zanger Robin Thicke bracht niet één, maar twee keer een ode aan zijn ex-vrouw Paula Patton. Tijdens het ontvangen van de award voor Best R&B-song en met het nummer 'Get Her Back', speciaal geschreven om haar terug te winnen.

Bekijk alle beelden van deze momenten hierboven!