Na een zonnige werkweek is eindelijk het weekend weer begonnen en die start je met Stephan’s Pianobar. Vanavond is Sophia Mason te gast. Vorig jaar was ze nog te gast samen met haar vriend Rolf Sanchez, maar tegenwoordig werkt ze hard aan haar solocarrière. 

De vorige keer dat Sophia te gast was bij de Pianobar kende we haar nog als ‘de vriendin van Rolf Sanchez’, maar ze is natuurlijk veel meer dan dat! Vandaar dat Stephan en Sophia hebben afgesproken dat de zangeres snel weer langs zou komen, maar dan met haar eigen muziek. Daar hebben de twee zich ook aan gehouden. Op 11 maart bracht Sophia haar eerste single ‘Jij Kent Mij Beter’ in uit. Vandaag komt ze hem live zingen in Stephan’s Pianobar. 

Naast eigen muziek zingt ze ook een cover van de klassieker ‘Stil In Mij’ van de popband Van Dik Hout. Vorige maand bracht ze de cover uit als voorproefje op haar eigen muziek. Sophia hoopt in de komende tijd nog veel vette dingen te kunnen maken met “dope” mensen. Optredens heeft de zangeres nog niet gepland staan. Ze wil namelijk eerst goed nadenken over hoe ze dat wil aanpakken. Maar ze blijft flink doorwerken in de studio en als het allemaal meezit, brengt ze na de zomer misschien wel haar eerste EP uit.

'Stil In Mij' (Van Dik Hout)


'Jij Kent Mij Beter' (Eigen track)