Het hield de afgelopen dagen de gemoederen flink bezig: staat Harry Styles nu wel of niet naakt op de hoes van de vinyl-versie van zijn nieuwe album 'Fine Line'? De zanger heeft zelf een eind gemaakt aan deze geruchten.

Afgelopen donderdag deelde Harry een video waarin hij door de hoes van zijn nog te verschijnen album Fine Line bladert. Op meerdere foto's is de zanger in zijn birthday suit te zien, waarna fans zich massaal afvroegen of hij echt zelf uit de kleren was gegaan of dat de kiekjes waren gefotoshopt. In een interview in Morning Mash Up op SiriusXM gaf Harry duidelijkheid. "Naar verluidt", antwoordde hij eerst mysterieus in het radio-interview. Kort daarna gaf hij toch duidelijkheid. "Ik ben het en ik ben naakt."

De video met de naakte zanger is bij zijn fans niet in de koude kleren gaan zitten. Zij deelden hun enthousiasme op social media. "Het zien van een vrijwel naakte Harry Styles zorgt ervoor dat ik een zuurfstoftank nodig heb", twitterde een fan. 

Deze week is zijn 'Adore You' Alarmschijf op Q en op 13 december dropt hij zijn nieuwe album Fine Line, met dus de veelbesproken foto's in de vinyl-versie. 

Foto: AFP