Gisteravond was de wereldpremière van de One Direction film This Is Us. Velen sterren liepen over de rode loper op Leicester Square in Londen. Zo ook Little Mix, de meidengroep waarvan zangeres Perrie Edwards de vriendin is van 1D's Zayn Malik.

Eerlijk is eerlijk: Perrie zag er schitterend uit in haar designer jurk! Wat ook schitterde was de diamanten ring om haar vinger. Gelijk ontstonden uiteraard de geruchten dat Zayn en Perrie in het huwelijksbootje stappen.

Volgens een Britste krant ging Zayn dit weekend op z'n knieën: "Het was erg romantisch (...) Het is een van de eerste weekenden die ze samen konden doorbrengen aangezien ze allebei op tour waren met hun bands."

Uiteraard is nog niets 100% zeker tot de twee zelf hun huwelijk aankondigen, wat nog niet is gebeurd. Tegen een radiostation zegt de moeder van Perrie: "Ja, het is waar. Ze zijn zondag verloofd en het is absoluut fantastisch." Ook de broer van Perrie bevestigt de relatie op Twitter.

"Sterker dan ooit"

Zayn en Perrie hebben sinds 2011 een relatie. Begin dit jaar werd de One Direction-ster er nog van beschuldigd vreemd te zijn gegaan met een serveerster.

Deze week zei Zayn dat zijn relatie met de Little Mix-ster "sterker dan ooit" is.