De wereldberoemde fysicus Stephen Hawking heeft tijdens een lezing in Sydney de fans die kampen met verdriet na het vertrek van Zayn Malik uit One Direction gerust weten te stellen. Dat deed hij door op een briljante manier te reageren op een vraag vanuit het publiek!

Een toeschouwer stelde de volgende vraag: "Wat is volgens u het kosmologische effect van Zayn Malik die uit One Direction is en de duizenden gebroken harten van tienermeisjes als gevolg?"

Hawking reageerde als volgt: "Eindelijk! Een vraag die er toe doet. Mijn advies aan elk tienermeisje wiens hart is gebroken door het vertrek van Zayn is zich te verdiepen in theoretische fysica. Misschien komt er ooit een dag waar blijkt dat er meerdere universums bestaan. Het is namelijk niet onmogelijk dat er ergens buiten ons universum een ander universum is waarin Zayn nog steeds deel uitmaakt van One Direction."

Maar het kan nóg beter! "Misschien is er voor één uitverkoren meisje nog beter nieuws: in dat andere universum zijn Zayn en zijn misschien wel gelukkig getrouwd!" Bekijk de video hierboven!