Vandaag is Sterre Koning samen met haar band te gast in Stephan's Pianobar. De 19-jarige zangeres zingt samen met Stephan haar nieuwste single ‘Laat De Wereld Maar Draaien' én maakt een Nederlandse versie van Rondé's 'Hard To Say Goodbye'.

Sterre Koning

Sterre is niet alleen zangeres, maar ze is ook actrice, danseres, presentatrice en heeft haar eigen YouTube-kanaal. Een echte alleskunner kunnen we wel zeggen. Sterre en Stephan delen ook een hobby, namelijk muziek maken met andere artiesten. Ze heeft ondertussen al met veel artiesten samengewerkt, waaronder Ava Max en Sera.

'Hard To Say Goodbye'

Al op jonge leeftijd werd Sterre verliefd op het zingen, wat allemaal begon met Kinderen voor Kinderen. Op dit moment is ze druk bezig met het schrijven van nieuwe muziek en bracht onlangs een nieuwe track uit ‘Laat De Wereld Maar Draaien'. Ze schreef deze track samen met Jacqueline Govaert, daarnaast hoor je Waylon op de plaat. Ze zingt niet alleen haar eigen single in Stephan's Pianobar, maar zingt ook een eigen versie van Rondé’s hit ‘Hard To Say Goodbye’. Ze vindt het erg fijn om in het Nederlands te zingen, op die manier kan ze de boodschap goed overbrengen. Waarom ze nou dit nummer van Rondé koos? 'Dit nummer is toch gewoon een banger!' aldus Sterre.

Sterre Koning - 'Te Moeilijk Om Te Gaan' (Cover)


Sterre Koning - 'Laat De Wereld Maar Draaien'