Zoals iedere andere artiest hebben ook Suzan & Freek een lange tijd niet kunnen optreden en moesten ze zelfs hun eerder tour annuleren. Maar het muzikale duo bracht kwam vandaag met leuk nieuws voor fans.

Ze staan komend najaar weer zes keer op het podium! De shows in het Klokgebouw in Eindhoven (31 oktober), AFAS Live in Amsterdam (14 november) en Rotterdam Ahoy (21 november) zijn allemaal coronaproof ingericht. In plaats van staanplaatsen, zijn de zalen ingericht met zitplaatsen. Op alle drie de locaties geven ze om 16u en 20u een show.


Eerder kondigden ze al drie coronaproof concerten aan in het Scala Theater in Utrecht. "We zijn overweldigd door het enthousiasme voor onze optredens in Utrecht. Omdat we nog zo veel verzoeken kregen voor nieuwe shows zijn we blij dat we nu ook naar Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven kunnen dit najaar".

Beste Zangers

Ben je fan van het programma Beste Zangers? Dan zit je ook gebakken! De twee zitten in het huidige seizoen en spelen bij deze shows ook nummers uit het programma. Win-win!


Kaartverkoop

De kaartverkoop start donderdagochtend 24 september om 10:00 uur via de website van Suzan & Freek.

Foto: Patrick van Emst/Brunopress