We nemen je even terug naar 2 juni 2013. Taylor Swift gaf die dag een concert in Denver en radio-dj David Mueller mocht de popster voor het concert ontmoeten. Hartstikke tof natuurlijk, maar de avond zou niet gezellig eindigen.

Samen met zijn vriendin mocht de dj backstage en ging hij na een kort praatje met de 'Bad Blood'-zangeres op de foto. Terug in de concerthal werden David en zijn vriendin door beveiligers plots de zaal uitgezet. De reden? David zou de kont van Taylor hebben aangeraakt.

Die bewering is volgens David volledig onterecht. Twee dagen later werd de dj ook nog eens ontslagen door de radiozender waarvoor hij werkte, een direct gevolg door het incident met Taylor zegt hij.

Daarom heeft hij de Amerikaanse zangeres nu voor de rechter gesleept om zijn gelijk te halen. De radio-dj verdiende namelijk ruim 130.000 euro per jaar met zijn ochtendshow bij de country-muziekzender.

David werkte al meer dan 20 jaar bij de radio en ging ook met o.a. Britney Spears, Christina Aguilera, Beyoncé, Gewn Stefanie en Jennifer Lopez op de foto.