Het is altijd maar de vraag wat artiesten aan het doen zijn voordat ze het podium op komen lopen om een dijk van een show neer te zetten. Een voordeel van plaatsen aan de zijkant van het podium? Je kunt exact zien wat artiesten aan het doen zijn!

Er is een filmpje opgedoken van Taylor Swift die voorafgaand aan haar grote optreden even wat strakke moves weet neer te zetten. Zenuwen? Shake it off, shake it off!


Taylor dancing before hitting the stage. Benefits of sitting to the side of the stage. #TaylorSwift #1989worldtour

Een video die is geplaatst door Rhiannon Marcinek (@rhimarcinek) op

1989 Tour

Taylor Swift is momenteel op pad met haar The 1989 World Tour, die tot op heden al redelijk spectaculair is gebleken. Zo verschenen plots Gigi Hadid en Martha Hunt op het podium, twee modellen die ook in haar videoclip van Bad Blood te zien zijn.


Home Slice, Catastrophe, and Slay-Z. @marhunt @gigihadid #1989TourDetroit

Een foto die is geplaatst door Taylor Swift (@taylorswift) op

Maar daar bleef het niet bij! Ook verscheen plots Dan Reynolds, frontman van Imagine Dragons, op het podium om een duet van het nummer 'Radioactive' te zingen.


When Dan Reynolds from Imagine Dragons comes and surprises the Detroit crowd with 'Radioactive'..... !!!!!!!!

Een foto die is geplaatst door Taylor Swift (@taylorswift) op

Binnenkort bezoekt Taylor Swift Amsterdam voor Q-music presents: The 1989 World Tour in de Ziggo Dome. Houd ons goed in de gaten want vanaf zaterdag maak je kans op Q-live tickets voor dit concert!