Op de valreep van dit jaar nog even een bekendmaking. Taylor Swift is namelijk door goede doelen site DoSomething.org uitgeroepen tot de meest "charitable celeb" van 2014.

Dit is het derde jaar op rij dat de 'Blank Space'-zangeres bekroond is tot de artiest die het meest teruggeeft. Een voorbeeld: In oktober maakte de zangeres bekend alle opbrengsten van haar single 'Welcome To New York' te geven aan de scholen van New York.

Taylor heeft ook nog eens talloze donaties geschonken aan goede doelen als UNICEF, Sta op tegen kanker, het Rode Kruis en Habitat for Humanity. Niet dat het er toe doet, maar ze speelde dit jaar ook nog eens een rolletje in de film The Giver.

Op de tweede plaats staat Laverne Cox, gevolgd door Beyoncé op de derde plaats. Ook namen als Emma Watson, Demi Lovato, Chris Pratt en Justin Bieber staan op de lijst.

Kerstcadeautjes

En als we het dan toch over geven hebben, ook voor haar fans zorgt ze goed. Een tijdje geleden lieten we je een bericht zien over hoe Taylor Swift haar fans verraste met cadeautjes, daar zijn nu beelden van. Check ze hierboven!