Taylor Swift gaat het bij haar volgende album totaal over een andere boeg gooien. Opnieuw, want haar vorige album, 1989, was ook al anders dan de country-muziek die we van haar gewend waren. De 'Style'-zangeres zou zelfs voor haar nieuwe album de samenwerking opzoeken met Kanye West.

"We zijn nog nooit in de studio samen geweest," vertelt Taylor aan Entertainment Tonight, "Maar hij heeft geweldige ideeën." De twee hadden een moeilijke start toen Kanye in 2009 haar speech tijdens de VMA's onderbrak, maar zijn tegenwoordig weer dikke vrienden.

Taylor is zelfs heel positief over de rapper: "Hij is heel creatief en we hebben over een hoop dingen gepraat. Ik respecteer zijn visie als producer." Taylor is nog niet bezig met een nieuw album, maar ze weet zeker dat het geen kopie wordt van 1989. "Ik houd zo veel van dit album dat het niet eerlijk zou zijn om dit album te kopiëren."

Country en pop heeft ze dus al afgevinkt, misschien komt er wel een echte rockchick in Taylor op het volgende album naar boven.