Zoals we van haar gewend zijn heeft Taylor Swift zich weer van haar meelevende kant laten zien. Toen een 14-jarige Hannah de zangeres via Instagram om hulp vroeg, kwam misschien wel haar liefste moment tot nu toe.

De fan vroeg haar idool om advies over het feit dat mensen altijd gemeen tegen haar doen. Taylors antwoord was lief, maar zeker niet zoetsappig:"Dit heeft niets met school of leeftijd te maken. Het heeft te maken met mensen. Een levensding. Het zal niet stoppen. Het zal niet eindigen of veranderen."

Toch had ze een mooi advies: " Je gaat naar de middelbare school deze week en dit is je kans om de restknop in te drukken hoeveel waarde je hecht aan de meningen van deze kids, waarvan de meeste GEEN idee hebben wie ze zijn."

"Elke keer als iemand mij pest, zal ik aan jou denken in de hoop dat iedere keer als jij gepest wordt, jij aan mij denkt... en hoe we deze connectie hebben die ons verbindt", eindigde de 'Shake It Off'-zangeres haar bericht.

Lees de hele reactie van Taylor hieronder:

Hannahhhhh...

Ik word zo verdrietig om dit te lezen want ik zie je graag blij en naïef in je video's en foto's, alsof de wereld niet zo hard en oneerlijk is zoals die eigenlijk is. Ik haat het om te denken dat jouw mooie gezicht bedekt is in tranen, maar ik weet waarom je huilt want ik zat in dezelfde situatie. Dit heeft niets met school of leeftijd te maken. Het heeft te maken met mensen. Een levensding. Het zal niet stoppen. Het zal niet eindigen of veranderen.

Mensen pesten anderen mensen voor de lol, vermaak, door jaloezie, omdat iets is geknakt van binnen of gewoon zonder reden. Het is gewoon wat ze doen, en jij bent doelwit omdat je je leven hard en moedig leeft. Jij bent helder en vrolijk en zoveel mensen zijn cynisch. Ze zullen jou niet begrijpen en ze zullen mij niet begrijpen. Maar de enige manier hoe zij winnen is als jouw tranen in steen veranderen en jou net zo bitter maakt als hun.

Het is oké om af te vragen waarom. Het is oké na te denken waarom je zo hard je best doet maar ze toch over je heen trappen. Maar laat ze je niet veranderen of je stoppen met zingen en dansen op je favoriete liedje. Je gaat naar de middelbare school deze week en dit is je kans om de restknop in te drukken hoeveel waarde je hecht aan de meningen van deze kids, waarvan de meeste GEEN idee hebben wie ze zijn.

Ik ben zo beschermend en trots op jou omdat jij dat OOK bent. Als ze niet willen dat jij jezelf bent, wees dan nog meer jezelf. Elke keer als iemand mij pest, zal ik aan jou denken in de hoop dat iedere keer als jij gepest wordt, jij aan mij denkt... en hoe we deze connectie hebben die ons verbindt. Laat hun in het duister leven en wij zullen blijven wakker worden in het zonlicht.

Ik sta voor altijd aan jou kant,
Taylor

Foto: AFP