Het had de avond van haar leven moeten worden voor Stephanie Be, een lokale radio-dj en enorme Taylor Swift fan uit Zuid-Afrika. Maar in plaatst van bij het concert van haar idool te zijn, stond ze vast op Schiphol.

Ze zou dit weekend het concert van Taylor bijwonen in het Hyde Park in Londen, alleen bij het overstappen in Amsterdam ging het mis toen haar vlucht negen uur vertraging opliep. Uiteindelijk landde ze pas in Londen toen Taylor al op het podium stond.

Via social media uitte ze haar onvrede tegen vliegtuigmaatschappij British Airways en als geluk bij een ongeluk was het Taylor Swift zelf die de teleurgestelde tweets van haar fan zag.

"Het spijt mij heel erg dat je het hebt moeten missen", tweette de 'Bad Blood'-ster naar Stephanie. "Maar als het je lukt om naar Dublin te komen koop ik kaartjes voor je! Wat jammer van je nachtmerrie met reizen."

Uiteindelijk kon Stephanie gisteravond alsnog naar de 1989 Tour in Dublin, samen met haar vriend. Ze had een bord mee met de Zuid-Afrikaanse vlag en de tekst 'Taylor ik heb het gehaald! Bedankt voor de tickets!'