Weet je nog hoe een radio-dj aangaf Taylor Swift aan te klagen? Nou... Taylor Swift is hartstikke zeker van haar zaak en zet gewoon de counter in. Nu is het namelijk de radio-dj die wordt aangeklaagd, dat meldt People.

De dj, David Mueller, zou namelijk tijdens een backstage ontmoeting met de zangeres aan haar kont hebben gezeten. Daar was Taylor niet bepaald van gediend en dit leidde uiteindelijk tot ontslag bij de radiozender waar hij werkte. David sleepte Taylor Swift vervolgens voor de rechter omdat het onterecht zou zijn. Hij beweert namelijk dat het ene meneer Haskell was die aan haar achterwerk zat.

Dit verhaal krijgt nu dus een staartje. "Mevrouw Swift weet precies wie de aanrander is - het is Mueller - en ze is zeker niet in de war of haar vaste zakenpartner meneer Haskell de dader was," zo is te lezen in de nieuwe zaak. Ook benadrukken de advocaten van de 'Style'-zangeres dat er geen sprake was van een toevallige aanraking: "Hij tilde haar rok op en betastte haar."

Deze counter is ook bedoeld om als inspiratiebron te dienen voor jonge vrouwen in soortgelijke situaties. "Deze zaak zal ook als voorbeeld dienen voor andere vrouwen die nu twijfelen om zich publiekelijk uit te spreken tegen soortgelijke schandelijke en vernederende acties."

Mocht er een schadevergoeding uit de zaak voortkomen, dan belooft Taylor Swift deze te doneren aan organisaties die zich inzetten voor slachtoffers van seksueel geweld. To be continued!

Foto: AFP