Er gaan al een tijdje geruchten dat Calvin Harris en Taylor Swift aan het daten zijn. De 31-jarige producer en de 25-jarige zangeres zijn meerdere keren in het publiek samen gespot. Volgens een ingewijde zou Calvin hebben gezegd dat Taylor niet over hem mag schrijven.

De zangeres staat er namelijk om bekend dat haar liedjes gaan over haar exen. Harris speelt alvast op safe en laat weten dat hij daar niet van gediend is. Hij zou vinden dat Taylor zichzelf vernedert met dat soort liedjes. "Hij vindt haar een geweldige muzikant die haar intelligentie moet gebruik en positieve energie in haar liedjes moet stoppen", aldus de insider.

De beste vriend van Taylor, Ed Sheeran, heeft al zijn goedkeuring gegeven. "Hij is cool. Hij is echt een aardige jongen. Er zijn mensen in de industrie die gewoon heel aardig zijn. Ik heb Harris vorig jaar ontmoet. Goede kerel." Nu rest alleen nog maar de vraag wanneer ze het openbaar gaan maken.

Oh, en wil je trouwens Taylor Swift live zien én ontmoeten? Geef je dan op voor de Q-live tickets world tour! Je maakt nog tot vrijdag kans op de trip van je leven met verder optredens van U2, LadyGaga, Sam Smith, Robbie Williams en 5 Seconds Of Summer.

Foto: AFP.