De dansmoves van Taylor Swift bij de Grammy's in 2014 brachten veel teweeg. En met veel bedoelen we talloze parodieën op internet. Ein-de-lijk heeft de zangeres de memorabele moves een naam gegeven, dat deed ze met een hilarisch stuk op Tumblr.

Komt 'ie! "The Mom-Croon: Een dans uitgevonden bij de Grammy Awards 2014. Het zwaaien, uitvoeren en meezingen met een nummer op extreem emotionele wijze, mogelijk zijn handgebaren opgenomen. Ogen dicht, verloren in de muziek. Op zo'n manier dat je moeder los gaat op een deuntje van haar middelbare schoolperiode, met een rode glas wijn door de kamer schuiven terwijl haar tienerkinderen met hun ogen rollen."

"Cynische mensen oordelen over de Mom-Croon, waarschijnlijk omdat het een dans is geperfectioneerd door diegenen die zich absoluut overgeven aan hun gevoel bij het hogen van een bepaald nummer. Zij die weten hoe je moet Mom-Croonen zien de rollende ogen van haters niet. Ze hebben een bepaald niveau van muzikale transcendentie behaald die hater-proof is. Wanneer je de Mom-Croon perfectioneert, ben je volledig vrij."

Weten we dat ook weer!