We staan al weken te trappelen om het nieuwe album van Taylor Swift te horen dat later deze maand verschijnt. Om de fans alvast lekker op te warmen voor de aanstaande plaat met als titel 1989 verscheen daar gisteren opeens het nummer 'Out Of The Woods'.

Waar haar succesvolle single 'Shake It Off', ook te vinden op het nieuwe album, als energiek te bestempelen is, klinkt 'Out Of The Woods' een stuk mysterieuzer.

Maar even voor de duidelijkheid, 'Out Of The Woods' is niet de nieuwe single van Taylor Swift. Het is meer een nummer dat volgens haar een duidelijke indruk geeft van wat we kunnen verwachten van 1989. In de bovenstaande video vertelt de 'I Knew You Were Trouble'-zangeres wat de achterliggende gedachte van het nummer is.

Toch heeft het nummer binnen een klein kwartiertje de nummer één positie van de Amerikaanse iTunes lijst weten te behalen. Bij ons in Nederland is 'Out Of The Woods' helaas nog niet te downloaden, maar je kunt hem hierboven al wel beluisteren. 1989 is vanaf 28 oktober verkrijgbaar!