Een nieuwe dag, een nieuwe kans voor Taylor Swift om de wereld weer een stukje beter te maken. Naomi Oakes, Swiftie van het eerste uur, had plannen om 18 augustus samen met haar beste vriendin naar het concert van de zangeres te gaan. Maar dit veranderde allemaal toen er kanker geconstateerd werd bij het 11-jarige meisje.

25 juni kreeg Naomi te horen dat ze een agressieve behandeling moet ondergaan, waardoor ze zeker zes tot negen maanden in het ziekenhuis zal moeten blijven. Het meisje heeft 'Bad Blood' als haar strijdlied uitgekozen en is klaar om de kanker een lesje te leren.

Familieleden hebben een mooie video gemaakt om zo de aandacht van Taylor Swift te trekken, en met resultaat! Twee dagen na het uploaden heeft Taylor een gulle donatie van $50.000 dollar gestort op de GoFundMe pagina van het meisje. "Voor de mooie en dappere Naomi, het spijt me dat je het concert moet missen, maar er zullen altijd meer optredens zijn! Laten we eerst focussen op jou beter krijgen. Een enorm grote knuffel voor jou en je familie!"

Maar dit mooie verhaal is nog niet afgelopen! Er is daarna een video op Youtube verschenen waar je ziet hoe Naomi reageert wanneer ze te horen krijgt wat haar grote idool heeft gedaan.

Veel succes met beter worden Naomi!

Foto: EPA