Gisteren was het moederdag, een dag die voor Taylor Swift waarschijnlijk een dubbele lading had. Een maandje geleden maakte de 'Style'-zangeres namelijk bekend dat haar moeder Andrea kanker heeft. Maar er was ook een fan die even een schouder zocht om op te steunen.

Gelukkig ben je dan bij Taylor Swift aan het juiste adres! Een meisje genaamd Kaileen heeft in januari afscheid moeten nemen van haar moeder, die naast familie ook nog eens haar beste vriendin was. Met een hartverscheurende post op Tumblr gericht aan de zangeres schrijft ze hoe Taylor haar troost heeft kunnen bieden in het moeilijkste wat ze tot nu toe heeft meegemaakt, maar dat ze op moederdag toch wel even een knuffel nodig had.

En daar was plots het antwoord van Taylor! "Ik kan me amper voorstellen hoe jij je vandaag moet voelen, je hebt mijn grootste angst meegemaakt. Het is zo oneerlijk dat je deze dag niet met haar kan doorbrengen. Ik had dit verhaal nooit kunnen achterhalen uit je altijd vrolijke posts, ik stuur je bij deze daarom een dikke knuffel!"

Klik hier voor de hele post!

Foto: AFP