Taylor Swift heeft haar Tumblr-account weer eens gebruikt om iets in de wereld recht te zetten. Ze reageerde op de socialnetwerksite op een fan die een negatieve reactie had gehad van een anoniempje.

"Waarom denk je dat Taylor Swift van je houdt? Ze houdt niet van je. Je kent haar niet. Wil je stoppen te doen alsof ze je kent of dit überhaupt leest, want dat doet ze niet", schreef de anonieme gebruiker op de pagina van Taylor Swift-fan India Rose.

De 'swiftie' was niet te spreken over de negatieve reactie: "Waarom doen mensen dit? :( Ja, ze doet dat wel. Ik heb geen bewijs, dat weet ik, maar ik geloof gewoon dat ze dat doet. Ze is zo'n belangrijk deel van mijn leven geweest de laatste 9 jaar..."

De reactie van Taylor

Maar Taylor Swift las het bericht daadwerkelijk en diste de anonieme hater door te bewijzen dat ze meeleest. "Dit maakt alles in de wereld weer goed", schrijft ze op de Tumblr van haar fan. "Dankjewel."

Da hater maakt ook een klassieke spelfout (door your te gebruiken, in plaats van you're) en wordt hier terecht op gewezen door India Rose. Een mooi moment voor de 'Bad Blood'-zangeres voor een extra dis richting de hater.

"En ja, wat een beschamend verkeerd gebruik van your. Schaam je, anoniempje", schrijft Taylor tot slot.


http://goodgirlwhoshopeful.tumblr.com/post/118826130824/why-do-you-seem-to-think-taylor-swift-loves-you

Foto: AFP