Drie fans van Taylor Swift keken hun ogen uit toen ze plots hun idool zagen zitten in New York City. Alex Garcia was met twee vriendinnen aan het roeien in Central Park toen hij de zangeres in het park zag met een journalist van muziekblad Rolling Stone.

Ze roeiden naar haar toe en onderbraken het interview voor een foto. Taylor was zelfs zo aardig om met hulp van haar bodyguard fan Pamela uit het bootje te helpen. De foto werd gemaakt en Taylor had nog een onverwachte verrassing toen ze ontdekte dat haar fan jarig was.

De 'I Knew You Were Trouble'-ster pakte haar portemonnee erbij en gaf Pamela een stapeltje bankbiljetten mee. "90 dollar!", schrijft Alex Garcia op Twitter. "Zo grappig, ze vertelde Taylor dat we gingen eten bij Chipotle en Taylor gaf haar dat gewoon!"

Het werd een verjaardag om nooit meer te vergeten voor Pamela dankzij het grote hart van Taylor Swift! De popster was sowieso vrijgevige bui, later op de dag werd ze ook gespot toen ze 20 dollar aan een straatmuzikant gaf en met meer fans op de foto ging.