Een 39-jarige man uit Boston mag never, ever, ever aan het haar van Taylor Swift ruiken. Een Amerikaans radiostation blaast hun ‘Taylor Swift’s grootste fan’ wedstrijd af nadat Charles wint.

De wedstrijd was bedoeld voor de echte fans van de ‘I Knew You Were Trouble’-zangeres, maar de website 4Chan.com besloot daar een stokje voor te steken. Een lid van de site riep op om massaal voor zijn vriend Charles te stemmen.

“Mijn 39-jaar oude creepy vriend Charles wil graag de dromen van al die tienermeisjes verpesten en deze competitie winnen. En hij wil aan Taylor's haar ruiken. Vindt 'ie lekker,” viel er te lezen. Die actie is dus geslaagd, maar Taylor hoeft zich geen zorgen te maken. De man mag niet in de buurt van de zangeres of haar haar komen nu het radiostation de actie heeft gestaakt.

Het is trouwens niet de eerste keer dat de 4Chan achter Taylor aan gaat. Vorig jaar werd er een wedstrijd georganiseerd waarin scholen een optreden van de blondine konden winnen. De site zorgde er toen voor dat een school voor dove kinderen won.