Gisteravond belandde The 1989 World Tour van Taylor Swift in de Amerikaanse hoofdstad Washington, D.C. Het was voor het publiek maar zeker ook voor de popster zelf een concert om niet snel te vergeten. Om 2 redenen:

1. Duet met Lorde

Niemand dan Lorde verscheen plots naast Taylor op het podium. De zangeres zou naar verluidt speciaal vanuit Nieuw-Zeeland naar Washington, D.C. gevlogen zijn om op het podium van haar vriendin te verschijnen.

Nadat Taylor haar introduceerde als 'een van mijn beste vriendinnen van de hele wereld' zongen de twee samen Lordes hit 'Royals'. Dit tot groot plezier van het publiek.


2. Taylor zat vast

Iets later verliep het concert iets minder soepel toen één van de decorstukken vastliep. "Ze zeggen net in mijn oor dat ik hier misschien voor altijd vastzit", grapte Taylor. "Dit ding is kapot..."

Met dit ding bedoelde ze een deel van het podium dat tijdens de show omhoog komt en ronddraait boven het publiek. Dat ging 25 keer goed, maar tijdens de show gisteravond bleef hij vasthangen boven het publiek.

"Het is prima. Boeiend. Het wordt een unieke show D.C.!", zei de 'Bad Blood'-ster tegen het publiek. "Ik zal gewoon voor altijd hier zijn. Hier vastzitten, tenzij ik er voor kies om naar beneden te springen."


That moment when Taylor Swift's set breaks down

Een video die is geplaatst door @arlettesaenz op