Leuk nieuws voor fans van The Wanted! De populaire boyband heeft via Twitter bekendgemaakt dat de jongens naar Nederland komen!

Vanochtend twitterden de boys de Europese landen waar ze de komende weken naar toe gaan. Op 3 juli 2013 is het zover, dan strijken Max, Tom, Siva, Nathan en Jay van The Wanted neer in ons land. Ze hebben nog niet gezegd wat ze gaan doen in Nederland.

Twee jaar geleden was The Wanted al eens te gast bij Q-music (check de video hierboven). Hoe vet zou het zijn als ze nog eens langskomen?

We hebben bij Q een grote ruimte waarin we the Qube hebben geplaatst. Da's een grote rode kubus waar al veel bekende artiesten hebben opgetreden. En op 3 juli is die ruimte nog vrij... Misschien kunnen we de jongens van The Wanted overhalen om naar Q-music te komen!

Haal The Wanted naar Q

Laten we met alle The Wanted-fans vragen of de boys naar Q willen komen. Tweet met #Qthewanted naar @thewanted en stel ze de vraag!

Of laat een bericht achter op hun Facebook waarin je zegt dat je heel graag wilt dat ze naar Q-music komen! Help jij mee de jongens te overtuigen dat ze langs moeten komen? Wij hebben al een tweet gestuurd.