Goed nieuws voor de fans van TLC! De groep, bekend van nummers als 'No Scrubs' en 'Waterfalls', zal een laatste keer terugkeren in de muziekindustrie met een album, maar het ontstaan van deze plaat is anders dan anders.

Ongeveer 13 jaar na het overlijden van bandlid Lisa "Left Eye" Lopes keren Tionne "T-Boz" Watkins en Rozonda "Chili" Thomas terug met een album dat gefinancierd zal worden door de fans aan de hand van crowdfunding op Kickstarter.

"We hebben ons succes te danken aan jullie. Jullie hebben ons altijd gesteund en zonder jullie zouden wij nooit vijf Grammy Awards hebben en 65 miljoen platen hebben verkocht. Ons laatste album is daarom voor jullie." Zo schrijft TLC op Kickstarter.

Fans kunnen investeren in het album in ruil voor inspraak bij de tracklist, een naamsvermelding of zelfs een persoonlijk belletje van de twee dames. De groep keert in ieder geval net op tijd terug voor de Q-top 500 van 90's. 2 t/m 6 februari hoor je hem weer op Q-music, stemmen (op bijvoorbeeld TLC) kan via deze link!