Elke dag tussen 9 en 10 uur 's morgens ga je natuurlijk uit je dak op de heerlijke foute hits in het Foute Uur. Via Q-music.nl kun je steeds uit twee foute liedjes kiezen en het nummer met de meeste stemmen, wordt direct daarna op de radio gedraaid.

Eén keer per jaar tellen we al die stemmen bij elkaar op en na wat geratel van de computer komt er dan een lijst uit met de 500 meest gekozen liedjes. Oftewel de Q-top 500 van het Foute Uur!

Vanaf maandag (23 juni) hoor je vijf dagen lang deze goed foute lijst op Q-music. En als afsluiter van de Top 500 van het Foute Uur, geven we een te gek feest in de Brabanthallen in Den Bosch: de Foute Party. Tickets zijn te koop via deze pagina (wees er snel bij, want op=op). De line-up bestaat uit 2 Unlimited, Village People, Nakatomi en George Baker. En natuurlijk draaien ook de Q-dj's er feestelijk fout op los om er een onvergetelijke party van maakten!

Luister naar de Top 500 van het Foute Uur

Je hoort de Top 500 van het Foute Uur van maandag 23 t/m vrijdag 27 juni elke dag tussen 09.00 en 18.00 uur op Q-music. Benieuwd naar de nummers in de lijst? Je vindt de Top 500 door hier te klikken. En oja, de top 10 houden we zoals altijd nog even geheim ;-)