Op world down syndrome-day spraken Stephan en Kimberley de 21-jarige Lizzy, een meisje met het syndroom van down in de show, over het leven met een beperking en ook over haar werk in de bediening en in de keuken van het Upside Café.

Tijdens dat gesprek kwamen ze er achter dat Lizzy een waar tosti talent is! Vandaag was Lizzy te gast in de studio om dat te bewijzen:


Het recept

Ook dé Lizzy-tosti maken? We hebben het recept even bij haar opgevraagd:

Smeer boter op beide witte sneetjes, beleg 1 sneetje met 1 plakje ham en leg er vervolgens twee schijfjes ananas op, daarna bedek je de ananas met 2 plakken kaas. Plaats dan het tweede sneetje er bovenop en leg het hele pakketje in het tosti ijzer.
Dan verwarm je een pan voor op het vuur, doe er wat boter in en laat dit smelten. Als de boter begint te schuimen, doe je een ei in de pan met een hele dooier.

Als het ei en de tosti gaar zijn, maak je het bord op met een beetje pesto en mosterdsaus. Het allerbelangrijkste van het recept is dat je tosti schuin doorsnijdt. Leg de tosti op de saus en leg er al laatste het eitje bovenop.

Voila: tosti á la Lizzy!

Ingredienten:

Twee sneetjes wit brood
Een plakje ham
Twee plakjes kaas
Twee schijfjes ananas
Een ei
Twee theelepels pesto
Drie eetlepels mosterdsaus