Wil jij in het middelpunt van de belangstelling staan bij het eerstvolgende feestje? Let dan even héél goed op. Er is namelijk een nieuw parfum gemaakt van Lady Gaga's urine, da's nog eens een bijzonder luchtje!

De Amerikaanse talkshowhost Andy Cohan heeft een beetje plas van Mother Monster omgetoverd tot een "lekker" luchtje. Bij een bezoek aan zijn show had de 'Applause'-zangeres geen zin om naar het toilet te gaan, en plaste daarom in de prullenbak van haar kleedkamer.

"Ik zei tegen een productieassistent: weet je wat grappig zou zijn? Je hebt allemaal memorabilia zoals Lindsay Lohans sigarettenpeuk, een borstimplantaat van een Real Housewive en dat soort dingen", vertelt Cohen. "Dus ik zei: neem die urine mee, doe het in een potje en we hebben Lady Gaga's plas. Dat is een geweldig stukje popcultuur."

Maar de productieassistent kwam er achter dat urine na een paar dagen giftig wordt. Om het "stukje popcultuur" te conserveren werd besloten het beetje urine om te toveren tot een exclusief parfum.

Foto: AFP