Net nu we met Qmusic in de Top 500 van de 00's zitten, komt er nieuws over één van de grote acts uit dat decennium. Destiny's Child was onwijs populair in de eerste helft van de zeroes, maar ging in 2005 uit elkaar. Maar voor de fans is er hoop voor een reünie!

Die hoop komt door een interview met Mathew Knowles, de vader van Beyoncé en (voormalig) manager van zijn dochter en de girlband. Hij zegt "extreem hoopvol" te zijn "dat de dames terugkomen met een album en een tour."

"Ik ben nog steeds de manager van de dames", voegt hij eraan toe, "en ik hoop dat binnen twee tot drie jaar we iets groots kunnen gaan zien." Na de break bleef Mathew de solocarrière van Beyoncé, Kelly en Michelle managen, maar Beyoncé ontsloeg haar vader in 2011 omdat ze zelf de touwtjes in handen wilde hebben.

Diverse projecten

Een reünie in de vorm van een album en een tour zou natuurlijk fantastisch zijn, maar wellicht is het te vergezocht. Mathew vertelt verder met "diverse Destiny's Child projecten" bezig te zijn. Waar we dan aan moeten denken?

"Mijn tweede boek wordt de autobiografie van Destiny's Child", zegt hij. "Ik ben ook met de tv- en filmwereld aan het praten op dit moment. Over een Destiny's Child film, tv-serie of iets dergelijks."

Begin 2013 hadden de dames al een reünie tijdens de Super Bowl halftime show van Beyoncé, daar keken toen 110 miljoen mensen naar.

Foto: EPA