Naast dat hun werk ze al naar de meest bijzondere plekken op de wereld stuurt, hebben de sterren ook tijd nodig voor een welverdiende vakantie. Maar waar gaan ze dan naartoe? 

Van het compleet ontspannen op het strand, naar de karakteristieke straatjes van Marokko... Iedereen doet zijn of haar vakantie natuurlijk op een eigen manier!

Martin Garrix in Ibiza

Van Miami, door Australië, naar Ibiza. Martin Garrix komt werkelijk overal voor zijn shows. Maar een van zijn favoriete spots om helemaal te ontspannen is misschien toch wel Ibiza!

there's no flamingo emoji but today was a good day
Een bericht gedeeld door Martin Garrix (@martingarrix) op


Demi Lovato in Marokko

Demi zoekt graag de authentieke en charismatische straatjes van Marokko op tijdens haar vakantie. Rustig struinen door de felgekleurde straten en natuurlijk even poseren voor alle Instagram-volgers...

I ? Morocco
Een bericht gedeeld door Demi Lovato (@ddlovato) op


Katy Perry in Australië

Een leeg plein rondom het Sydney Opera House komt heel erg zelden voor, en Katy Perry maakt daar prima gebruik van om na haar jetlag even op adem te komen:

jet lag's got me like ?
Een bericht gedeeld door KATY PERRY (@katyperry) op


Rihanna aan het vissen

Het was even zoeken naar een vakantiefoto van deze mevrouw, maar wanneer Rihanna op vakantie gaat spotten we haar (bijna) altijd op een boot!

fishin
Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op


Justin Bieber in Amerika

Je hoeft niet ver weg te gaan om te kunnen genieten van een vakantie. Thuis kom je natuurlijk het allerbeste tot rust, en dat dacht Justin Bieber ook:

Heb je nu al een beetje inspiratie gekregen voor jouw eigen vakantie? Volgens Justin kun je dus gerust in eigen land op vakantie, of je gaat natuurlijk heerlijk genieten in het buitenland!