Zit je stevig in je stoel? Goedzo, want we gaan onthullingen doen over de leeftijd van deze artiesten waar je stijl van achterover slaat!

Pharrel Williams & Robbie Williams
Ze delen misschien dezelfde achternaam, maar daar houdt het ook op! Pharrel Williams lijkt wel immuun te zijn voor ouderdom. Hij is namelijk al 40(!!) en daarmee ouder dan de 39-jarige Robbie.

Je zou het niet zeggen hè?

Chris Brown & Carly Rae Jepsen
“Als mensen denken dat ik jonger lijk, dan is dat top: ik ben door het dolle heen”, volgens Carly Rae Jepsen. Maar als ze zelf in de spiegel kijkt ziet ze al haar 27 jaren in haar gezicht.

Carly is in november 27 geworden en is daarmee drie hele jaren ouder dan Chris Brown!

Jennifer Lopez & Pitbull
Nu ze drie vette tracks samen hebben gemaakt zijn J-Lo en Pitbull niet meer uit elkaar te denken! De twee zijn goede vrienden, maar er zit toch 11 jaar tussen. Drie keer raden wie er ouder is?

Jennifer is al 43 en Pitbull is maar 32!

PSY & Enrique Iglesias
De leeftijd van PSY… tja, wie zal het zeggen? We waren wel geschokt toen we erachter kwamen dat Enrique Iglesias ouder is dan de Zuid-Koreaan!

PSY is inmiddels 35, een jaar jonger dan de ‘I Like It’-zanger.

Adele & Katy Perry
Adele ziet er een stuk ouder uit door haar kleding- en haarstijl. Je zou bijna vergeten dat ze pas 25 is! Ze is daarmee dus toch 2 jaar jonger dan Katy Perry.

Heb jij ze allemaal goed gegokt?