De 21-jarige Ariana Grande, die we kennen van hits als 'Problem' en 'Bang Bang', zal haar tweede album My Everything op 22 augustus uitbrengen. Op de plaat staat één nummer dat haar in het speciaal aanspreekt vertelt ze aan de Britse krant Metro.

"Er is een nummer genaamd 'Break Your Heart Right Back', wat gaat over een jongen die zijn vriendin bedriegt met een andere jongen." Aldus Ariana. "Het is één van mijn favoriete nummers en het grappige is dat ik denk dat dit mij ook is overkomen, ik ben er niet 100% zeker van, maar wel 99.9%."

"Ik heb liever dat een jongen me bedriegt met een jongen dan een meisje! Als ik erachter zou komen dat mijn vriendje homo zou zijn dan zou ik best opgelucht zijn."

Ariana Grande staat met haar hit 'Problem' al weken in de iTunes Top 30, maar ook haar samenwerking met sterren Nicki Minaj en Jessie J genaamd 'Bang Bang' scoort goed. Vandaag (13-08-2014) staat ze ook weer op één in iTunes met 'Best Mistake', mocht dit aanhouden dan hoor je haar rond 19.00 terug in de iTunes Dag Top 3 op Q-music!