Er zijn genoeg video's van One Direction óp het podium. Maar wat doet de populaire boyband voor ze aan hun optredens beginnen? In een interview onthult de 'Best Song Ever'-groep een speciale routine te hebben.

"We doen een soort peptalk waar we al onze handen op elkaar leggen en iets roepen", verklapt Niall Horan. Niet heel origineel dus, maar er is een twist: "We veranderen de tekst zodra we op een ander continent zijn. In Zuid-Amerika riepen we 'The Lion Sleeps Tonight'."

Klinkt dat een beetje vaag? "We zijn best raar", grapt bandlid Liam Payne na de uitspraak van Niall. One Direction reist momenteel met hun Where We Are Stadium Tour door de Verenigde Staten.

Grote enge podiums

"We hebben eerder al in arena's gespeeld maar nog nooit in in stadions, dus het is erg anders dit jaar als we het podium opkomen in de open lucht", praat Liam over hun wereldtour. "Het heeft een festival vibe."

Harry Styles vindt die grote stadions best confronterend. Hij zegt: "Als je zulke grote stadions doet, ben je je erg bewust dat als je even een paar secondes stilstaat, je 'Dit podium is zo groot en ik ben zo klein... dus ik zie er raar uit' denkt."