Weekend is altijd lekker, vooral als ie extra lang is. Deze werkweek is een dagje korter omdat 1 januari natuurlijk draait om bijkomen van de nieuwjaarsnacht. De gemiddelde artiest heeft ook afgeteld naar 2018, en dat is te zien.

Op maandag doen we een throwback naar het weekend, en krijg je een update over wie wat heeft uitgevoerd. Dit keer in een speciale nieuwjaarseditie: laat die champagne maar knallen.

1. Dua Lipa is een trotse mama 

Het jaar is nog maar net begonnen of de zangeres heeft alweer een mooie herinnering gemaakt. Haar hit 'Be The One' werd namelijk gedraaid tijdens de vuurwerkshow in Londen. Hoe vet is dat?! En hoe vet ziet dit eruit?!


2. Over dit goede voornemen heeft John Mayer nagedacht

De zanger begint 2018 meteen met wijze woorden.


3. Wanneer nieuwjaar een werkdag is

Nieuwjaar vieren met vrienden thuis? Of op een feestje? Nee hoor, Martin Garrix was gewoon aan het werk. Al ziet dat er wel heel gezellig uit.

Happy new year from India ??❤️

Een bericht gedeeld door Martin Garrix (@martingarrix) op


4. Zo zag de nieuwjaarsnacht van Miss Montreal eruit 

Het is fantastisch dat de moeder van Sanne een nieuwjaarskus krijgt, maar de reactie van de zangeres en haar vriend zijn eigenlijk nog mooier.

Gelukkig NJ mama!!!! ??✌️?❤️❤️❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Miss Montreal (@missmontreal_) op


5. Gelukkig nieuwjaar vanaf Ed Sheeran zijn bank

'Shape Of You', 'Castle On The Hill', 'Galway Girl' en 'Perfect': we snappen dat Ed moe is na al die hits in 2017. Daarom begint hij 2018 lekker rustig op de bank. 

Happy new year everyone x

Een bericht gedeeld door Ed Sheeran (@teddysphotos) op


En hoe zag jouw avond/nacht eruit? Lag je er bij zoals de roodharige zanger hierboven? Of meer als Beyoncé hieronder? We hopen natuurlijk dat je een topavond hebt gehad. Oja, en een gelukkig nieuwjaar!