Weekend! Op vrijdag klinkt het beter dan op maandag, maar alsnog is het genieten. De gemiddelde artiest weet ook wel raad met wat vrije tijd, en dat is te zien.

Op maandag doen we een throwback naar het weekend, en krijg je een update over wie wat heeft uitgevoerd. Komt 'ie dan:

1. Een throwback in de throwback

Ook je favoriete sterren zijn ooit begonnen als een klein hummeltje met grote dromen. Zo ook Katy Perry! De zangeres deelde een foto van een 13-jarige Katy die toen al wist wat ze wilde worden.

13 year old me. Wannabe popstar. ❤️
Een bericht gedeeld door KATY PERRY (@katyperry) op


2. Dirty Thirty

Wat doe je als je Afrojack bent en je wordt 30? Dan geef je een feestje in AHOY! Maar het is en blijft een Hollander, dus dat ging natuurlijk wel gepaard met een gezonde lading taart.

IT'S MY BIRTHDAY #AfrojackAhoy
Een bericht gedeeld door Afrojack (@afrojack) op


3. Zayn zoekt het hogerop

Zayn deed wat we eigenlijk allemaal op vrijdag zo snel mogelijk willen doen: het weekend invliegen! Met zonder haar wel... Dat besloot hij vorige week volledig af te scheren omdat hij het naar eigen zeggen te vaak geblondeerd had en het niet meer te redden viel.

Een bericht gedeeld door Zayn Malik (@zayn) op


4. #Verjaardagspartijtjesgoals

Afrojack viert zijn verjaardag in AHOY, Britney Spears pakt dat net even anders aan. Zij viert de verjaardag van haar zoontjes gewoon in Disneyland. Euhm... waar was onze uitnodiging Brit?

So much fun celebrating the boys’ birthdays at @disneyland yesterday!!!
Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears) op


5. Jams Blunt wint weer het internet

Kijk 'm gaan! James Blunt besloot dit weekend het podium van BBC Radio 2's Hyde Park Festival te verlaten per boot. Over het publiek. James toch. 

Thanks so much to @bbcradio2 for having me!
Een bericht gedeeld door James Blunt (@jamesblunt) op