Weekend! Wij genieten er volop van, net als jij. De gemiddelde artiest weet ook wel raad met wat vrije tijd, en dat is te zien.

Op maandag doen we een throwback naar het weekend, en krijg je een update over wie wat heeft uitgevoerd. Met dit keer een geheel foute editie, natuurlijk als terugblik op de Foute Party!

1. #Sqaudgoals

Natuurlijk waren alle Q-dj's aanwezig bij het foutste feestje van het jaar. Ze hadden het druk met draaien, radio maken en andere dingen, maar er was toch even tijd voor een groepsfoto. Hier zie je een uniek moment: bijna alle dj's bij elkaar!

Leukste clubje! #FouteParty #Qmusic
Een bericht gedeeld door Kai Merckx (@kaimerckx) op


2. Ondanks de warmte toch kippenvel

Al het enthousiasme van al die mensen, daar wordt het wel warm van... Het was dus bloedje heet in de Brabanthallen, maar toch ontstond er ook kippenvel. Momentje wel!

Kippenvel in een bloedhete hal... #Qmusic #FouteParty
Een bericht gedeeld door Joep Roelofsen (@joeproelofsen) op


3. Outfit on fleek 

Jaaa, toch wel één van de leukste dingen aan de Foute Party: de kleding met natuurlijk bijbehorende accessoires! Stephan en Hila liepen er zo bij..

Lekker pakkie! Ja toch, niet dan? ? #FouteParty
Een bericht gedeeld door Stephan Bouwman (@stephanmetph) op


4. "Dan denk ik aan Brabant, want daar is nog licht." Letterlijk!

Zeg je Brabant, dan zeg je ook Guus Meeuwis. De Foute Party vond plaats in het Brabantse Den Bosch, dus natuurlijk kwam dit nummer ook voorbij. En dat zag er afgelopen weekend zo uit: 


5. You Make Us Q: bedankt!

Zonder jullie geen Foute Party! Bedankt voor het zingen, het springen en alle gezelligheid. We hopen dat jullie er net zo van hebben genoten als wij. Enne, heel graag tot volgend jaar! (je kunt al tickets kopen voor volgend jaar, en wij houden je zeker niet tegen...)

Topweekend gehad met deze lieve vriendinnen!! #qmusic #party #fouteparty #festival #music #birthday #friends

Een bericht gedeeld door Veerle (@veerle.caste) op