Weekend! Wij genieten er volop van, net als jij. De gemiddelde artiest weet ook wel raad met wat vrije tijd, en dat is te zien.

Op maandag doen we een throwback naar het weekend, en krijg je een update over wie wat heeft uitgevoerd. We hebben het over de nodige drankjes die zijn genuttigd en hoe je de juiste hoek kiest met die frontcamera.

1. Sunday Funday

Ed Sheeran is niet vies van een biertje. Afgelopen zondag had hij tijd voor een pilsje, en dat is goed nieuws voor de zanger. En Ed is zo lekker gewoon gebleven, hij tapt zijn favoriete drankje gewoon zelf.

Sunday Funday #giveitsomewelly
Een bericht gedeeld door Ed Sheeran (@teddysphotos) op

2. Cheers!

Het is weekend én haar single 'Your Song' gaat momenteel super lekker. Wij snappen wel dat Rita Ora als laatste de bar verliet, ze heeft namelijk genoeg om op te proosten. 


3. Dit. Is. Vet. 

Ga naar een concert van Coldplay, geef het publiek wat lichtgevende bandjes in verschillende kleuren en laat ze verder gewoon doen wat een goed publiek altijd doet: namelijk losgaan op de muziek. En dan krijg je deze, toch wel indrukwekkende, beelden: 

This is what it looks like when #ColdplayFrankfurt *Jumps* !! R42
Een bericht gedeeld door Coldplay (@coldplay) op


4. Wanneer je de beste hoek zoekt voor je FaceTime gesprek...

Het is altijd even zoeken naar de juiste hoek toch, als je die frontcamera opent? Deze zoektocht kan gerust even duren, en van dat moment maakte Drake handig gebruik. Hieronder zie je zijn moeder, die nog niet weet hoe ze haar telefoon moet vasthouden:

My mom on FaceTime finding her angles...
Een bericht gedeeld door champagnepapi (@champagnepapi) op


5. Zaterdag is voor muziekles

Zo'n vader, zo'n zoon. Louis laat zijn zoontje Freddie alvast kennis maken met muziek, en dat is natuurlijk mega zoet: 

:)
Een bericht gedeeld door Louis Tomlinson (@louist91) op