Weekend! Op vrijdag klinkt 'ie beter dan op maandag, maar alsnog is het genieten. De gemiddelde artiest weet ook wel raad met wat vrije tijd, en dat is te zien.

Op maandag doen we een throwback naar het weekend, en krijg je een update over wie wat heeft uitgevoerd. Van shinen op het podium tot wat minder shinen op de bank.

1. Was de Hollandse regen maar zo mooi

Maar echt, dan zouden we toch wat minder klagen met z'n allen...

it's raining
Een bericht gedeeld door Martin Garrix (@martingarrix) op


2. Lekker shinen

Nu is een avond op de bank gekleed in een joggingbroek en een basic shirt stiekem ook heerlijk, maar dan zie je er waarschijnlijk niet zo goed uit als Zara Larsson hier. 

Stage ➡️ #teenchoice styled by @daniandemmastyle 🥂
Een bericht gedeeld door Zara Larsson (@zaralarsson) op


3. Girls night out

Beyoncé deelde een video van haar avondje uit met onder andere dochter Blue Ivy. Je ziet ze losgaan tijdens een concert van rapper Kendrick Lamar. 


4. Liam heeft 't nog steeds

Sommige mensen krijgen in de loop der jaren goede looks, anderen worden ermee geboren. Zo te zien is Liam geboren met net een beetje meer aantrekkelijkheidsgen dan gemiddeld, maar oordeel vooral zelf:

Still got it 😎
Een bericht gedeeld door Liam Payne (@liampayne) op


5. Van Ed Sheerans song naar Rita's 'Your Song'

Rita Ora gaat goed met haar klapper van een hit 'Your Song'. Ed Sheeran schrijft hitjes alsof het niets is, dus het zal je misschien niet verbazen dat hij achter dit nummer zit. En dat is reden genoeg om 'm samen even te spelen. 

We're back in the TOP TEN on iTunes!!! @teddysphotos #legend #ladsontour 😜#yoursong
Een bericht gedeeld door Rita Ora (@ritaora) op